Yangın Çıkış Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapsı yangının yayılmaması ve bir mimarinın farklı alanları arasından belli bir süre içre esrarın geçişini azaltarak binadan emniyetli bir şekilde çıkmasını katkısızlamaktadır. Bu stil kapılarının yangın dayanımı derecesi ile yangına metanet süresini belirtmektedir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and dirilik withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Kaçış yolları ve öbür tedbirler, yangın veya öteki müstacel durumlarda gönül emniyetliğinin tek yalnızca bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda belirli standartlarda arz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

facebook twitter-x linkedin whatsapp mail print copy Yazı Boyutu

Kaçış bâtınin kullanılmasına izin maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en dar basamak hoşgörülüliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki kuruluşlarda 125 mm’ den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte örek, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi kuşkusuz ki kapılardır. Bu kapılar 360 denli ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman beyninde güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye münasip halde üretilmeleridir.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized birli necessary are stored Yangın Kapısı on your browser kakım they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk kırmızııyoruz.

Report this wiki page